divendres, 29 de febrer del 2008

QUIN MÓN!




Estimats ciutadans: el món esta perillosament abocat a una imminent destrucció degut al comportament erroni d'uns quants poderosos que el condueixen.
Les universitats estan plenes de saviesa degut a l'esforç de tants i tants insignes persontges que durant tota la història de la humanitat han anat forjant amb molta cura i dedicació els estatuts del comportament humà.
Tanmateix, el progrés ens esta portant a camins incerts respecte a tot allò que ens envolta i que forma part de la nostra existència, pareix que de res valen ja els valors ètics i morals que identifiquen al ser humà, per això s'hi hipoteca tot el nostre grau d'humanitat al Banc de la competivitat, el poder i els diners.
Els poderosos del món utilitzen els mitjans de comunicació per imposar les modes i el model de món que a ells els convé, i contra tota aquesta infraestructura no existeix res capaç d'aturar o al menys posar en dubte la seua repercusió cap a nosaltres, els ciutadans.
La saviesa està desvirtuada, s'utilitza pel lucre d'uns quants en perjudici de molts, (sofisticació d'armament, proves nuclears, manipulacions genètiquest,etc.), és intolerable.
Quí alça la veu contra tot açò? les esglesies del món?..., tot el contrari, aquells més poderosos negocien la pau, fan i desfan, a la mesura de la seua conveniència alhora que fan de les guerres el seu principal negoci, subvencionen ajudes humanitaries quan son ells mateixos els culpables d'eixes situacions, subvencionen ajudes davant catàstrofes que abans no han volgut prevenir, subvencionen actes, documentals, pel.lícules i publicitats sobre injustícies que recauen damunt de pobles plens de misèria amb xiquets que moren de fam, treballen 20 hores o busquen menjar entre les deixalles d'una gran ciutat, esdeveniments que et fan vore mentre un sopa davant la tele, induin-te a pensar si tu també eres responsable d'eixes situacions límit, mentre ells, els grans senyors, es gasten 3 bilions amb "b" de pessetes per adquirir una unitat de bomba nuclear, quina merda!


Quin sentit li donem a la vida? portem als nostres fills als millors col.legis, per a què? tots pretenen ser advocats, informàtics, homes d'empresa etc, treballs de cadira, de traje i corbata mentre tot un món oblidat ple de cultura i costums arrelades a la terra i el bestiar que havia perdurat durant milers d'anys, ara, des de fa 30, anat progressivament desapareguent. Si, hi havia molta ignorància, i què? però, es vivia la vida, avui amb tot lo “llestos” que som, mirem quin món hem deixat, un món ple de merda on no es pot ni respirar.


I per acabar, una cita: no seguisques la moda, tingues les teues costums, les teues opinions, menja i beu el que el teu cos precise, tingues un poc de valor moral per resistir les influències corruptores d'això que es diu societat, doncs sinò, t'exposaràs a contraure deutes i a caure en la misèria i destrucció del teu cos i ànima.