divendres, 17 d’abril de 2009

SEGUEIX AVANT !!Segueix avant amb esperança i confiança.

Perquè l’esperança és del present, sempre hem de mantenir-nos d'en peus succeïsca el que succeïsca, i per això és necessari el resignar-nos a sofrir les diverses influències d'aquesta vida de colors tan variats, és així com aprenem a polaritzar-les en positiu descobrint aquesta immanent alegria de l’esperit humà. Digues-li a això "lleugeresa" i, en cert mode tindràs raó, perquè les flors i els colors no són més que àtoms que res no pesen en l'aire, però eixa lleugeresa és una part inherent de la nostra naturalesa humana, la qual, sense ella, sucumbiria baix el pes del temps.

Mentre siguem a dalt la terra, necessitem gaudir amb ella i amb tot el que ens oferix i fructifica al seu costat a través del respecte mutu. La convicció per la qual aquesta vida finita no és més que el camí que ens porta a un fi més elevat, no deu impedir-nos gaudir-la i, veritablement, així devem actuar, perquè sense ella la nostra energia d'acció ens faltaria completament.

Cap injustícia, desgràcia o sofriment, per dolent i penós que siga per nosaltres, no ha de ser considerat com un obstacle condemnatori perpetu que ens subjuga i ens impedisca poder viure amb la pau d'una consciència lliure, no ha d'obligar-nos a deixar d'acomplir amb la nostra obligació davant la vida. Així aprenem que sols la lluita diària pot véncer les adversitats, doncs, per ella, descobrim amagats valors que ens porten a la convicció per la qual, indubtablement... l'amor també és lleuger i necessàriament immortal, i per aquesta raó sempre s’acompleix el desig de l’últim criteri de la nostra consciència: la justícia i la pau eterna.