divendres, 16 d’octubre del 2009

NO PLORES MÉS, DIANA, ACABAREM AMB ELLS!!

















Durant molts anys han manat ells… i continuen manant: taulellers especuladors, estafadors i lladres, necis, incultes, gentalla menyspreable que alterna casinos i putes de luxe amb els seus amagats autos de gran cilindrada. Prepotents i superbs cacics incapaços de generar bondat que es refugien en la intimitat del complot acompanyats de la seua gentola servil i dissoluta de bar i copes... golfos esdevinguts polítics, tota una quadrilla de pirates: són els apòstols de la depravació, de la iniquitat, de la immundícia i de la ignomínia. Usurpadors, banquers usurers, empresaris ganduls, feixistes, traïdors, alienats, advocats impúdics, fiscals maltractadors, secretaris prevaricadors, funcionaris comprats, ex-presidiaris, envejosos, fracassats, incompetents, babeques manipulats, inútils d’intel•lecte, milhomes, amargats, atrevits i descarats... Tots ells s'ofegaran en el miasma que surt del seu propi verí, són l'escòria de la societat!


La meua terra era verge, bella, pura, culta i acollidora, el seu encant era insuperable fins que, ara fa uns 30 anys, aquestos maleïts proxenetes la prostituïren per fer negoci amb les seues virtuts.
La tancaren amb clau, cap persona més no podia curar de la seua salut, cap persona més no podia atendre les seues necessitats. A aquella o aquells polítics honestos que s’atreveixen a no servir els interessos d’aquesta gentola amb poder, els tallen el coll comprant trànsfugues, tot imputant-los injustament amb les seues fal•làcies a través dels seus patrocinats mitjans de comunicació plens de presumptes professionals, exercint el seu malvat poder mitjançant indecents amics legisladors que s'encarreguen d'eternitzar les querelles fins aconseguir les seues impúdiques finalitats. Així va el món! Sols ells decideixen qui pot entrar. Sols ells decideixen la sort del meu poble a base de cops a sobre de la seua pulcra naturalesa, cops que serveixen per omplir-se les seues podrides i infectades butxaques de diners. I açò ha ocorregut en temps de democràcia! Democràcia?

Avui, aquesta crisi és el resultat de les seues corrupteles, però... continuen manant!
Són ells mateixos qui organitzen la vida social, política per poder... salvar-nos!