dimarts, 23 de febrer del 2010

LA VOSTRA PAU (als terroristes legals)


La vostra pau és mentida, no enteneu la pau perquè no esteu en ella ni amb ella.

Defenseu la pau amb la força de les armes i la pau no us fa costat; esmenteu la pau mitjançant l’exèrcit i la pau s’allunya de vosaltres. Quan s’ha consumat una guerra, què queda de pau?... sang, mort i dolor, és eixa la vostra pau? Alimenteu la guerra en nom de la pau! Raça immunda!

Vosaltres, grans senyors, només us preocupa el poder, viviu per a ell, és el vostre Déu, i quan aquest està en perill li oferiu sacrificis humans, envieu milers i milers d’éssers a la mort per defensar-lo... llavors parleu de seguretat i de pau; sou els hipòcrites més grans del món, sou els terroristes més sanguinaris i més legals del món. Sou el poder establert.
Fabriqueu i veneu armament als estats per fer la guerra, i així furteu la vida als xiquets, dones, iaios, natura i criatures en nom d’una pau que dona tant de fàstic com vosaltres. No hi ha més infern, més dimoni ni més maldat que supere aquestes iniquitats vingudes d’una hipocresia vestida amb trage i corbata, assassins de vides!

On us ve en gana feu proves nuclears, siga a terra, siga a la mar fonda o al cel, destrossant i enverinant hàbitats plens de bellesa i vida, amb quina finalitat?... sols per vorer qui d'entre vosaltres, grans senyors, pixa més lluny. Sou pitjor que les malalties, sou el càncer del món!

D’altra banda, aproveu lleis per a la defensa del medi ambient, lleis que prohibeixen fabricar productes contaminats, que defensen espais i espècies protegides... lleis que condemnen als presumptes infractors alhora que vosaltres, grans senyors, en menys d’un minut sou capaços de destrossar, contaminar crònicament i matar a desdir tot allò que us ve en gana en nom de la bogeria, això si, tot legal. Qui s’heu cregut que sou, raça de serps? Allò que feu i provoqueu restarà gravat a la memòria de les vostres desventurades ànimes per dictar-vos vosaltres mateixos la sentència, allà serà la vostra obscuritat!

La vostra vida és mentida, no enteneu la Vida perquè no sabeu viure-la i, per desgràcia, tampoc ens la deixeu viure a nosaltres en pau i harmonia.

Ja hi ha prou d’assessors d’imatges, d’impecables vestimentes, de prescindibles protocols, de sofismes hipòcrites, de demagògies i crítiques; talleu-vos de rel eixa llengua ensinistrada per convèncer el bé i el mal, aboliu els vostres exèrcits en nom de la vertadera pau i fiqueu-vos, ara mateix! a treballar veritablement per un món que no coneixeu, un món que s’esvaeix per moments gràcies a vosaltres.

Si acomplireu al peu de la lletra cada article d'aquesta Declaració Universal dels Drets Humans que tantes vegades esmenteu als vostres discursos, no caldria parlar mai més de cap terrorisme ni serien menester els exèrcits al món, doncs els seus pobles viurien en llibertat i en drets.