dimarts, 30 de novembre del 2010

DELINQÜENTS DE LA DEMOCRÀCIA

   
Els delinqüents de la democràcia usurpen la voluntat dels pobles desfent llocs de sentiment popular, obres senyeres de la seua identitat i de la seua memòria, per portar-nos la mísera modernitat que ompli portades als diaris en nom d’una anomenada prosperitat que aquestos belitres personatges imposen.


Els delinqüents de la democràcia  atempten contra el patrimoni històric i cultural, obres arrelades al temps i l’espai d’aquella petita pàtria que avui veu escarnit l’egregi record i humiliat el seu llegat per aquestos dissoluts de la humanitat portats pel protagonisme i la fama.

Els delinqüents de la democràcia venen imatge, persuadeixen amb la imatge. L’aparador és gran com la seua pocavergonya, i quan allò virtual arriba, moren els camps i les muntanyes, fereixen de mort allò que la mar acaronava i donen pública dignitat als seus atemptats.


Els delinqüents de la democràcia són súbdits d’aquells que especulen amb els diners, amb la terra, amb l’aliment, amb el petroli; d’aquells que es lucren amb la industria armamentística, farmacèutica... d’eixos que viuen luxosament i sense cap escrúpol per la misèria i la mort que provoquen a milions d’éssers humans cada any.  

Els delinqüents de la democràcia campen salvatgement en mig d’aquesta jungla capitalista i tecnocràtica on el llop legisla i la rabosa imparteix justícia... i els seus mass-media els glorifiquen. És la llei de la selva.

Els delinqüents de la democràcia no saben què és la democràcia, ni la política, ni ser polític, són comprats pels mercaders del sistema a través de les seues institucions.
Veieu, alceu els vostres ulls al món i veureu com serveixen interessos  d’empresàris i  banquers especuladors, aquesta mena de lladres globals del capitalisme, bandolers amb trage i corbata que ho calculen tot amb el diner, disposen del diner, parlen pel diner, assassinen pel diner, s'inventen guerres pel diner, devasten pel diner, amarguen pel diner, provoquen la fam pel diner, provoquen la mort pel diner, exploten pel diner  i ho compren tot amb el diner. Aquestos criminals farcits de crims de lesa humanitat han arruïnat la política, han arruïnat el planeta pel terrorisme del diner.


Perquè la felicitat humana mai no ha sabut del diner.