divendres, 10 de juny del 2011

EL CANVI NECESSARI


Els polítics poden governar, però de cap manera tenir el poder, aquest resta en mans d’empresaris i banquers a nivell nacional o dels Bilderberg, G7, BM, FMI i multinacionals a nivell internacional.


En són els veritables dispensadors de líders, regidors, diputats, fiscals, etc. Controlen també tots el mitjans de comunicació. 
Així, les ideologies polítiques ja han esgotat la seua credibilitat: unes i altres serveixen amb major o menor grau als “senyors del capital” en nom d’aquesta democràcia i estat de dret basat en la praxi de les següents proposicions:  Control del temps, càlcul, productivitat, velocitat, immediatesa, competitivitat, expansió, consum, creixement, riquesa, monetització, mercantilisme, futur, prosperitat, modernitat, bé comú, estat de benestar. Especulació, instrumentalització, explotació de recursos, agressió al medi, atemptat a la integritat, a la complexitat, a la interconnexió, a cada ésser viu i als vincles de totes les coses. 2700 milions de pobres; 70.000 morts diaris; milions de xiquets esclaus; extermini d'espècies; devastació de la natura, contaminació, canvi climàtic...

Aquest és el resultat de l'actual democràcia occidental: un planeta víctima del desenvolupament terrorista en un món liderat per delinqüents amb exèrcits legals subvencionats amb 2500 milions de dòlars diaris per fer la guerra i dotats de les últimes tecnologies en armament.

Cal reintegrar-nos en la natura, col·laborar en la preservació de tot ésser viu entre els quals hi som nosaltres... comportar-nos com a éssers humans que "habitem" aquest planeta. Cal un canvi radical urgent i necessari adreçat a un a política de sobrietat individual i a un model de decreixement econòmic. Cal abstreure’ns d'aquesta societat de consum que ens està consumint l'esperit humà... Ja!