dijous, 15 de desembre del 2011

GRÀCIES A TOTES I TOTS


El “passat” és un pensament nostre des d’aquest present. El “futur” encara ha de vindre, i també és un pensament nostre des d'aquest present.

Ara mateix, des d'aquest instant present, uns quants fiquem els peus a dalt la terra i trepitgem fort per dignificar les nostres vides davant un nou ordre que no li correspon, i amb els punys força alçats fem senyals a aquells que se senten perduts i esclaus d’aquest sistema capitalista els quals, afortunadament, encara alguns arriben a temps d’orientar-se per així reprendre el camí que ens fa conscients dels nostres actes i conseqüències... tot allunyats d’aquest aparador neoliberal on són enganyats els sentits de les persones.

Gràcies a totes i tots els que tenen Amor per la Vida i que, amb la seua infatigable lluita per allò que es creu veritable i just, critiquen actuacions expressades amb eixe sentiment que fa reflexionar i adonar-nos-en d’una realitat, ara mateix, segrestada darrera  d’aquesta delictiva  “democràcia” d’actors professionals al servei d’una elit criminal que mana del món.

Quanta impostura i falsedat passa desapercebuda dia rere dia per no practicar la consciencia del present!

Nosaltres en som milers de milions, ells són quatre gats farcits de poder i diner que compra voluntats i destrueix l’amor i la vida.

Despertem la nostra consciència... Ara mateix!

Gràcies i a la lluita. Una abraçada a tots i totes.