divendres, 24 de febrer del 2012

LLUITEM!!


En un món estructuralment injust on la injustícia de la seua justícia és garant de tota democràcia, llibertat i drets; on la naturalesa, les seves criatures i l'ésser humà, són objectes d'explotació al servei del mercat capitalista; on els pobles, les seues cultures i saviesa, són exterminats en nom de la unicitat i homogeneïtat d'una única civilització mundial financera; on els diners són axioma de tot pensament polític contemporani ... 
en aquest model de món on els capitostos del negoci i l'economia exerceixen polítiques supranacionals que han de respectar, obeir i complir aquests estats anomenats "democràtics" en detriment de les seves polítiques socials, educacionals i sanitàries, on les seues forces de "l’ordre" carreguen sense cap indici d'humanitat contra persones que reclamen pacífica i dignament els seus drets... en aquest model de món, dic, no hi ha amor per la Vida. ¿Què importen els sentiments d'aquells i aquelles que l'estimen? ¿Què importen les persones que considerem la mare terra com a part del nostre cos? ¿Què els importa als mercats que els recursos naturals estiguen al límit? ¿Què els importa el patiment de milions d'éssers humans víctimes de criminals multinacionals al servei del "progrés" de "democràcies" que estan sotmetent, destruint i aniquilant, pobles, ecosistemes i Vida? ¡Vida!


Cal lluitar amb la paraula, amb l’exemple. ¡Perseverar! Cal aixecar la veu per sobre dels seus indignes mitjans de comunicació, no cridant, sinó parlant directament al cor humà perquè penetre, amb la raó de la diversitat, el vigor que ens mantinga en la lluita per la Vida. Només canviant la nostra percepció de món i unint les nostres accions en nom de “l’amor per la Vida" podrem "transformar" la situació, doncs no hi haurà salvació de l'ésser humà si continuem devastant la naturalesa ... ¡Formem part d'ella!

RESTAUREM LA NOCIÓ DE JUSTÍCIA, LLIBERTAT I DEMOCRÀCIA! ¡LLUITEM PER LA DIGNITAT I ELS DRETS DELS POBLES!

¡ABRACEU EL PLANETA!