diumenge, 24 de febrer del 2013

A LA LLUITA!



El “passat” és un pensament nostre des d’aquest present. El “futur” encara ha de vindre, i també és un pensament nostre des d'aquest present.

Ara mateix! des d'aquest instant present, uns quants fiquem els peus a dalt la terra i trepitgem fort per dignificar les nostres vides davant aquesta realitat que no li correspon, i amb els punys força alçats fem senyals a aquells que se senten perduts i esclaus d’aquest sistema capitalista els quals, afortunadament, encara arriben a temps d’orientar-se per així reprendre el camí que ens fa conscients dels nostres actes i conseqüències... tot allunyats d’aquest aparador neoliberal on són enganyats els nostres sentits.

Som molts els que, amb la nostra infatigable lluita per allò que considerem veritable i just, sortim als carrers per criticar actuacions que són expressades amb aquet sentiment que és conscient d’una realitat, ara mateix, segrestada darrera d’aquest gènere irònic anomenat “democràcia”, dirigida per polítics professionals, on l’únic que sap fer bé el seu estat policial és fuetejar, detenir i condemnar persones com nosaltres

Quanta impostura i falsedat passa desapercebuda dia rere dia per no practicar la consciencia del present!

A la lluita! Una abraçada a tots i totes.