dilluns, 6 de juny del 2016

LA INDECÈNCIA

Aquesta època financera de la humanitat o “sistema” capitalista, s'ha apropiat dels valors democràtics, les llibertats i la justícia. També d'aquest fals déu personal i omnipotent en nom del qual emprenen les seues malifetes.
Existeix una elit de mandataris-mundi que encarnen tan hipòcrites atributs: la situació de pobresa extrema de milions de persones al món és resultat de la depravació i perversitat de les seues polítiques.
A l'estat espanyol, com gall salvatge cantant en zel, sermonegen els “ensabonadors” del sistema per donar exemple de tan re-putada política contemporània basada en els designis de l'oracle capitalista.
I com els micos, que com més alt pugen l'arbre, més se'ls veu la cua, aquests “Jaimitos” de la democràcia obliguen a l'íntegre a riure, per no plorar, és clar.


Prop de 14 milions d'espanyols en risc de pobresa, liderant l'atur juvenil a Europa, 2’5 milions emigrats, més de 3’3 milions en estat de pobresa extrema, més de 2 milions d'aturats sense prestació, nens alimentats pels col·legis, menjadors socials… Espanya, un país on per arribar a pobre cal treballar… en precari (reforma laboral),  imaginem-nos, doncs, com estarà sent la vida de milions d'aturats.

I és en aquesta situació que els nostres “Jaimitos” vénen  xerramecant  des de desembre les culpes, els “i tu més” i altres diatribes, en tant el país segueix sense govern esperant el 26-J. No obstant això, no és la corrupció ni la situació social i econòmica punt de partida electoral, sinó aquest es troba a milers de Km., Veneçuela! i els drets humans.
I allà que vola A. Rivera a “defensar els drets humans en nom dels espanyols”, aquesta “terrible violació dels DDHH” segons Rajoy. Fins i tot “Pinochet respectava més els DDHH que Madur”, va etzibar F. González.

Els líders del capitalisme espanyol s'esquincen les vestidures davant Veneçuela amb l'única fi de tombar el veritable socialisme, aquell que governa amb prioritat per a les majories pobres.
El Banc Mundial i Amnistia Internacional van reconèixer que Chávez va treure de la pobresa a milions de veneçolans, va eradicar la desnutrició i analfabetisme amb importants programes socials que han comportat un accés gratuït a la sanitat, l'habitatge i l'educació.
Però de tot això no es parla a Espanya. Als terratinents i grans multinacionals americanes i espanyoles no els interessa el socialisme del Che: la terra i els recursos són del poble.
Al final, tot és qüestió d'interessos econòmics. Per a tots aquests  sofistes del capitalisme, el diner els parla o els calla quan convé:

A Aràbia Saudita sentencien a 1000 fuetades i 10 anys de presó a “blogueros” que critiquen el govern. Crucifixen, decapiten o executen en públic sense judici just a activistes pels DDHH.
Les dones, fins ara considerades mers objectes, no poden anar pel carrer sense un parent masculí que les acompanye, ni conduir, viatjar, obrir comptes bancaris sense permís del marit; tampoc banyar-se en platges on hagen homes, provar-se roba en tendes, entrar en cementeris…
Npomés després que l'ONU, de  manera obscena, concedís a Aràbia Saudita un càrrec important a l'àrea de DDHH a finals de l’any passat, el govern sàtrapa es treu de la màniga l'aval d'un “estudi científic saudita” pel qual les dones ja no són considerades objectes sense ànima, sinó mamífers, amb els mateixos drets que altres animals com camells o cabres. Tindran doncs assegurat un mínim respecte, aliment i aigua. Les dones no són éssers humans a Aràbia Saudita, no és cap broma.
Això no és un escàndol per al Sr. Rivera, Felipe o Rajoy, per  què?
Perquè el rei mata-elefants sempre ha recolzat els interessos de les empreses espanyoles en aquell país draconià. Pedro Morenés, Ana Pastor, J.M. Soria, el secretari d'estat espanyol de comerç, el d'afers exteriors, l'alt comissionat de la marca Espanya… allà que van ser tots acompanyant al rei escopeter. Allà que va anar Felipe VI al funeral del rei Abdalá. Indecent.

D'altra banda, Espanya, pionera a signar el tractat internacional de comerç d'armes, que prohibeix vendre armes a països en conflicte  o vulneren els DDHH, ha venut armes a Aràbia Saudita. Carros de combat, bombes, míssils, torpedes, avions, etc. convertint aquest país en el segon importador d'armes espanyoles, més de 240 milions d'euros en 2014.

Això sí, a Veneçuela se li va denegar la venda d'armament, segurament perquè Madur o és el terrorista per antonomàsia. Indecent.

Pobles indígenes Yanomami, Pemó, Warao, Piaroa, Carib, Barí, Panare, Guajiro, Makiritare, Yaruro…

Hugo Chávez va impulsar la titulació de les vostres terres ancestrals, va reconèixer els vostres drets polítics. Madur segueix el seu llegat perquè continueu d’en peus. Però els interessos polític-empresarials, la corporatocràcia capitalista representada per polítics de la indecència, vol que torneu a mamar la pobresa extrema, que desaparegueu com ja han desaparegut centenars de pobles originaris víctimes del colonialisme espanyol o el capitalisme occidental actual. Ni agricultura, ni caça, ni pesca ni recol·lecció, les vostres terres les volen les multinacionals per les quals treballen polítics de la indecència com F. González.

Ni el Sr. Rajoy, ni Albert Rivera aniran a parlar amb vosaltres. Tampoc els mitjans de comunicació del règim capitalista voldran saber-ne gens de les injustícies, agressions i extermini que sofriu.

Com diu la pedra dels indis Hopi, ha arribat el moment en què la supervivència de l'ésser humà i el planeta depèn d'una decisió:


O reprèn el camí perenne de l'espiritualitat on humans i naturalesa viuen en diversitat i drets, en harmonia, en comunió i respecte o, per contra, continua l'actual camí, el de la indecència, on els diners o interessos econòmics estan per sobre de les persones i de la naturalesa, un camí a punt d'explotar.