dimecres, 21 de febrer del 2018

REVOLUCIÓ!


                   
         
Encara conserve la meua Consciència.

L’exèrcit tecnològic del capitalisme destrueix l’ésser conscient, que esdevé objecte.
Però jo sóc Revolució, encara sóc dempeus, lluite!
No sé molt temps podré aguantar en nom de la meua responsabilitat humana.

Es deixen caure al meu costat companys que ja no són dignes: els oferisc la mà,  però no volen alçar-se.  Cecs i sords d’humanitat, parlen de somnis futuristes, llancen promeses d’esperança mentre moren milions d’innocents ànimes, ofegats, desnodrits, desnonats, abandonats.  Estos malparits terroristes legals, justifiquen, amb succedanis legislatius i normatius, amb mitges mesures, tanta maldat, tanta infàmia, tanta violació, tanta repressió, tanta agressió.

Però jo, encara conserve la meua Consciència.

I sancionen qui pixa baix l’arbre, qui emmerda la ciutat, qui no recicla com cal,  fàbriques, autos que contaminen... però aquestes mesures tracten sols els símptomes mentre les grans multinacionals exterminen tot. Allò dolent, allò perniciós, criminal, són tots estos polítics deixebles del malefici que han empudegat i arruïnat el món en nom del mercantilisme depredador i els seus temples del diner.

Però jo, encara conserve la meua Consciència.

Aquesta encarnada hipocresia ensenya els xiquets a estimar la natura, els adults a prendre consciència d’ella, mentre, el sistema, el model d’usos, considera món i humans éssers estranys, separats, amo i esclau. Considera la natura objecte d’explotació i de negoci. També la persona és explotada, esclavitzada, humiliada.

Però jo, encara conserve la meua Consciència.

Si, he comprés que la destrucció del món ja no ve de Déu ni del Cosmos, sinó de l’ésser humà. Als que pensen com jo,  tots aquells que se’n adonen, s’alcen de les ruïnes i tornen a recuperar la humanitat, dic:

REVOLUCIÓ!

Cap al canvi radical i urgent de la nostra manera de vorer i entendre el món... la nostra ment ha de capgirar! el nostre esperit, el nostre cor,  per poder comprendre que món, univers i humans constituïm un tot relacionat, un únic cos. El destí de la humanitat depèn de nosaltres, la mateixa vida depèn de nosaltres...

Hem de ser Conscients, companys, cal mantenir les nostres pròpies conviccions, opinions; cal tenir el valor moral suficient per resistir davant les incitacions del sistema i el seu model de felicitat materialista que sols porta a un lloc: la nostra ruïna i destrucció.

Però jo encara conserve aquesta meua Consciència Pura que s’eleva per sobre qualsevol llei
promulgada per estos fills de Satanàs que creuen manar del món.

Hem de ser Conscients, companys! Lluitem!