divendres, 25 de maig del 2018

DISCURS DE GLÒRIA BLAVERA




La portaveu de l’associació V.E.U. (Valencianos y Españoles Unidos), Glòria Blavera, davant aquest, segons ella, atemptat contra l’honor dels representants del “reino de valencia” i les seues institucions, va fer, en el dia d’ahir, este “acalorat” discurs baix la llustrosa senyera farcida de filigrana:


Valencianos! Una espècie de banda catalanista, un bàndol de confusionistes públics (que res té a vorer amb Confuci i la seua "humana solidaritat"), ha convertit “nostre poble” en  vergonya mundial. Subjectes que trampegen la seua sort, frenèticament aferrissats contra els que són capaços de demostrar honestedat, honradesa, diligència i vàlua intel·lectual, com nostre insigne Zaplana, estan destruint nostre regne, nostra llengua i nostra identitat.

(Aplaudiment entre crits de “Zaplana vuelve!! Zaplana presidente!!)
Estos genis de la vulgaritat inspirats en ambients fariseus, no vacil·len en calumniar, en faltar deliberadament a la veritat contra els que són fidels als seus principis davant el suborn i el pillatge polític, com els nostres expresidents Zaplana, Olivas i Camps.

Cóm s’atreveixen a dir que Zaplana s’ha emportat 10 milions d’euros públics? Tenen tan poca vergonya que inclús retreuen allò del cas Naseiro, Terra Mítica, o lo de l’IVEX, d’això fa molts anys i no hi ha res de res! Miserables!

Que si 6 milions d’euros es va emportar Julio Iglesias, i què? Val això i més pel fet d’investir-lo ambaixador de nostra Comunitat, de nostre Regne... enveja és el que tenen eixes colles catalanistes vomitadores de rugits democràtics propis d’una inefable penúria intel·lectual!!

Falsedat documental, malversació de fons públics, trama de facturacions falses, mossegades, desviament de fons públics, frau fiscal, suborns, malversacions... de tot això i més acusen els nostres incorruptibles exdirigents polítics. A Zaplana el desacrediten amb gravacions ficant diners dintre una borsa al maleter d’un auto o dient que necessita molts diners per viure, i què? Hipòcrites! Qui no necessita diners per viure? Zaplana és un home honest per dir el que pensa!

(Aplaudiments entre crits de “fuera catalanistas!!)

Els nostres Presidents populars són lo millor que ha tingut esta nostra “Comunidad”, per això van a per ells, no paren de dir que van acabar amb les caixes d’estalvi i els bancs valencians perquè Zaplana les va polititzar... sabuts! I cóm s’hagueren finançat milers d’urbanitzacions que ha sigut  “motor” econòmic, de progrés, benestar i prosperitat de nostre poble?  Que ens hem quedat sense TVV? Clar que si! Això era una ruïna total, un gran estalvi pels ciutadans ha sigut l’encert del seu tancament, l’ùnica cosa que em sap greu són els discursos del 9 d’Octubre i aquelles pel·lícules de nostre “Cid Campeador” que ficaven en tan senyalat dia... m’emocione,

(Glòria plora contagiant els seus acòlits entre aplaudiments fervorosos)...

i ara volen inaugurar-la íntegrament en català, eixos catalanistes aniquilaran nostra estimada llengua tan ben defensada, promocionada, dignificada i parlada pel nostre egregi Zaplana, valencià d’arrel i saba.

Però esta gentola pro-catalanista no para amb les seues campanyes de difamació, abocant cúmuls de ferotges acusacions sense desaprofitar un sol ressort de mentida i enviliment des de mitjans de comunicació dirigits per presumptes professionals que patrocinen profitosos escàndols i conreen les pitjors passions enverinant nostre poble:

El cas Erial, Terra Mítica, Gürtel, els trages de Camps, Fitur, finançament de PP, visita del Papa, Fórmula I, Brugal, Emarsa, Imelsa, Foc, Pitufeo, Noos, Carlos Fabra, Cooperació, IVAM...

Correa, el Bigotes, Cotino, Vicente Rambla, Milagrosa Martínez, Víctor Campos, Sonia Castedo, Alfonso Rus, Carlos Fabra, Serafín Castellano, Rafael Blasco, Consuelo Ciscar, etc., etc., no paren d’acusar a gent íntegra, valencians exemplars que han donat tot pel seu poble!! No hi ha dret!!

(escarafalls entre crits de “no lo consentiremos!” “a por ellos!”)

I allà va tota esta belitre quadrilla catalanista difamant, desprestigiant, denigrant nostre poble tot dient que nostres representants del PP han dilapidat milers de milions d’euros públics, s’han emportat un bon grapat d’ells i arruïnat el regne de València i els valencians, “despullaets” com un pollet!! Sentencien eixos separatistes, marxistes i enemics de nostre poble com si foren tribunal polític, i això no ho podem admetre!!

(més escarafalls entre crits de “fuera catalanistas!” “Viva Camps!” “Viva Zaplana!”)

Germans! Jo li dic al meu fill: “Hijo, defiende siempre nuestra cultura, nuestra llengua, nuestro himno sobre todas las cosas”, I això és el que hem de fer tots: Oferir noves glòries sense descans davant aquestes titelles catalanistes... a por ellos!! No pasaran!!

(Grans aplaudiments finals entre crits de “Viva Valencia!” “Viva España!” acompanyats del l’himne de la “Comunidad” a tota veu)