dilluns, 23 de març del 2020

SEGUEIX AVANT!!



Segueix avant amb esperança i confiança. Perquè l’esperança és del present, sempre hem de mantenir-nos dempeus succeïsca el que succeïsca, i per això és necessari  resignar-nos a sofrir les diverses influències d'aquesta vida de colors tan variats, és així com aprenem a polaritzar-les en positiu amb aquesta immanent fortalesa de l’esperit humà. Digues-li a això "lleugeresa" i, en cert mode tindràs raó, perquè les flors i els colors no són més que àtoms que res no pesen en l'aire, però eixa lleugeresa és una part inherent de la nostra naturalesa humana, la qual, sense ella, sucumbiria baix el pes del temps.
Mentre siguem en aquest món, necessitem gaudir amb ell i amb tot el que ens oferix i fructifica a través de l’estima humana. La convicció per la qual aquesta vida finita no és més que el camí que ens porta a un fi més elevat, no ha d’impedir-nos gaudir-la i, veritablement, així hem d’actuar, perquè sense ella la nostra energia d'acció ens faltaria completament.
Cap injustícia, desgràcia o sofriment, per dolent i penós que siga per nosaltres, no ha de ser considerat com un obstacle condemnatori perpetu que ens subjuga i ens impedisca poder viure amb plenitud el dia a dia, no ha d'obligar-nos a deixar d'acomplir amb la nostra obligació davant la vida. Així, aprenem que sols la lluita diària pot vèncer les adversitats, doncs, per ella, descobrim amagats valors que ens porten a la convicció per la qual, indubtablement,  l'amor també és lleuger, però necessàriament poderós, transcendent i immortal, i per aquesta raó sempre s’acompleix el desig de l’últim criteri de qui te una consciència pura: la felicitat del perdó, de la justícia i de la pau eterna. Perquè l’eternitat també és del present.