dijous, 17 de març del 2011

CIVILITZACIÓ DE LA SERVITUD

              versión castellano
Els pocavergonyes passegen pels carrers mentre tu, integritat, t’avergonyeixes d’eixir.

Sí, la justícia fa del seu silenci mofa per corruptes i poderosos, i en les cantonades aquestos alcen les seues copes per brindar a la salut de fiscals i demòcrates. El dissolut embriagat d’impostura és admirat amb devoció per una societat mentalment malalta causa d’una pesta de ràdios, televisions i diaris sufragats pel mesquí capitalisme globalitzat i els seus mercats financers.


I mentre tota aquesta gentola ocupa el seu temps intentant controlar el sistema d’usos sotmetent la societat al dictat dels seus negocis, tu, integritat, t’amagues a les golfes de la teva honestedat per evitar la humiliació.

Sí, integritat, mentre tots aquests degenerats anuncien un futur de pau mundial, progrés, tecnologia, modernitat, llibertat, igualtat, drets humans i filantropia, la teva dignitat ja és dimitida d’aquesta societat, temps ha ... el temps de la hipocresia, de la ganduleria política, de la devastació ecològica, de la contaminació, de l’extermini, de les despeses en armament terrorista, de les maleïdes guerres legals ... el miserable temps de milions de persones desheretades, abandonades, ignorades, que moren cada any de fam, de set, de malaltia ...
 Aquest temps de tanta llei i tan gran absència de justícia. Aquesta civilització de la llei i la injustícia ... de la seva servitud.

¡Indignem-nos!