dimecres, 5 de febrer del 2020

G-5, LA NOVA TELEFONIA


             
                             
“L’entrecot  és dintre el microones, li done al botó de 700W. Darrere el cristall observe... de sobte, allò comença a escalfar virulentament, treu fum! es crema!  cóm és possible?”

Parlem de radiofreqüència, microones, ones mil·limètriques a raó d’uns 2.450Ghz. (2.450.000.000 Hz. o cicles per segon) que incideixen sobre les molècules dels aliments.

L’actual telefonia mòbil 4G utilitza més del doble de la freqüència d’un microones domèstic, fins a 6Ghz. (6.000.000.000 Hz. per segon), evidentment, amb una potència que no passa de 2W. quan estem parlant. Aquest tipus de radiació podríem considerar-la “superficial” respecte a la incidència en l’ésser humà.


Tanmateix, cal assabentar-se que l’Agencia per la Investigació del Càncer (IARC) de la OMS, el Programa Nacional de Toxicologia d’EEUU (NTP), la guia EUROPAEM sobre l’exposició als camps electromagnètics (CEM), la Declaració Científica Internacional sobre Hipersensibilitat Electromagnètica (EHS) a Brussel·les...  230 científics de més de 40 països parlen clar: “Els camps electromagnètics (CEM) afecten organismes vius amb risc de càncer, estrès cel·lular, augment de radicals lliures negatius, danys genètics, canvis estructurals i funcionals del sistema reproductiu, dèficit d’aprenentatge i memòria, trastorns neurològics i impactes negatius en el benestar general dels éssers vius, sobretot pels xiquets i xiquetes (els seus cossos estan en desenvolupament i són cinc vegades més sensibles que els adults) i persones amb hipersensibilitat electromagnètica.”
El Centre Nacional per a la Informació Biotecnològica (NCBI) d’EEUU, va publicar un estudi basat en rates exposades a radiacions de WI-FI amb el resultat de danys a l’ADN i importants alteracions nocives als teixits cerebrals.

Aquests efectes nocius de la tecnologia inalàmbrica ja han estat demostrats científicament, abans d’arribar la 5-G.

Efectivament, els pròxims anys podríem tindre un problema de salut pública a nivell mundial. Un telèfon 5G equival a 50 telèfons actuals (4G). Aquesta tecnologia utilitza freqüències que arrtiben als 78Ghz. (78.000.000.000 Hz per segon) que, inclús a potències ínfimes poden penetrar a través dels porus de la pell (que actuen com antenes). Són ones micromètriques, molt, molt curtes.

Hem de saber que aquesta tecnologia és utilitzada actualment per dispersar manifestacions: parlem de “armes de polsos electromagnètics” que, literalment, “fregeixen” les persones.

I és que, les aplicacions més importants de la G-5 no són aquelles destinades al comú de la gent sinó a l’ús militar: control d’armes hipersòniques, míssils nuclears a velocitats superiors a Mach 5 podran ser modificats de la seua trajectòria en fraccions de segons per burlar míssils enemics. També connectarà simultàniament milions d’aparells transmissors-receptors per intercanviar mapes, fotos i d’altres dades d’operacions militars o guerres en temps real.
Els serveis secrets i les forces especials gaudiran d’uns sistemes moltíssim més eficaços. Els drons assassins i els robots de guerra identificaran, perseguiran i eliminaran immediatament persones a través del control facial i d’altres característiques de les víctimes.
El millor de tot és que l’ús militar d’aquesta tecnologia serà finançat indirectament pels usuaris civils: els telèfons 5G oferiran “wargames” amb un impressionant realisme connectant-se jugadors de tot el món en temps reals, això si, pagant una subscripció. Jugant a la guerra virtual finançaran la guerra real.

Amb la 5G les ciutats seran colonitzades per antenes, els carrers (no els terrats) estaran plens antenes a uns 80m. unes d’altres, doncs aquestes micro-freqüències necessiten “mirar-se” mútuament sense cap obstacle enmig.

Rentadores, neveres, llums, cafeteres, forns, robots... autos totalment autònoms, ciborgs (humanoide biològic-tecnològic) , tot serà “intel·ligent”, ho voran tot, ho controlaran tot.

La G5 i, en uns deu anys, la G6, és i serà la sang invisible que correrà per les arteries d’un planeta ja totalment intricat per milers de milions d’ones electromagnètiques que fan pujar al pòdium de la economia capitalista el món tecnològic, tot desplaçant l’ésser humà íntegre i virtuós: aquells que consideren la dignitat de la persona, la naturalesa i els éssers vius, un valor primordial, preeminent, per sobre qualsevol interès econòmic-capitalista-tecnològic.
Per aquesta raó els científics i els seus informes restaran al calaix dels seus despatxos, de la mateixa manera que allí dormen informes sobre canvi climàtic; els efectes de la indústria del petroli; la indústria agropecuària, els antibiòtics i la desforestació; els impactes ambientals de la mineria extractiva; dels plaguicides químics, etc, etc.

En fi, ningú no resta a resguard de la contaminació electromagnètica, caldrà intentar allunyar els mòbils de les nostres butxaques o apagar la WI-FI durant la nit i els terminals fora del dormitori.

La G5 ja és aquí. Recordeu el microones que teniu a la cuina.